EDİRNE / MERKEZ - Edirne Lisesi

Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü Programı

Ara

Okulumuzun INTERREG-IPA CBC BG-TR Programı bünyesinde Trakya Üniversitesi, Burgaz Prof. Dr. Asen Zlatarov Üniversitesi ve Akad N. Zelinski Yüksekokulu ortaklığında yürütmekte olduğu Cross-Border Regions Collaborate for Blue Growth: Blue Growth Collabs / Mavi Büyüme için Sınır Ötesi İş Birliği:

Kas

Okulumuzun INTERREG-IPA CBC BG-TR Programı bünyesinde Trakya Üniversitesi, Burgaz Prof. Dr. Asen Zlatarov Üniversitesi ve Akad N. Zelinski Yüksekokulu ortaklığında yürütmekte olduğu Cross-Border Regions Collaborate for Blue Growth: Blue Growth Collabs projesi

Kas

Okulumuzun INTERREG-IPA Bulgaristan-Türkiye Sınır Ötesi İş Birliği Programı kapsamında Trakya Üniversitesi, Bulgaristan, Burgaz Prof. Dr. Asen Zlatarov Üniversitesi ve Akad N. Zelinski Yüksekokulu

Konsorsiyum Lideri:                Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü

Ortak Okullar / Kurumlar:      Edirne Lisesi

Willem de Zwijger College, Bussum, Hollanda

IES Maria Moliner, Segovia, İspany

Pécsi Mezőszél Utcai Általános Iskola, Pecs, Macaristan

Liceo "Carmine Sylos" Bitonto, İtalya

Inercia Digital, Huelva, İspanya

Ekm

Sayın Valimiz Ekrem Canalp'in eşi Hanımefendi Sayın Dr. Ayten Canalp himayelerinde sürdürülmekte olan projelerin açılış konuşmaları İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Önder Arpacı ile İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Ali Cengiz Kalkan tarafından yapıldı.
"Hareket Et Sağlıklı Ol" projesi okullarımızda sabahları yapılacak 3 dk egzersiz ile çocukları hareketli yaşama özendirerek spor yapma alışkanlığı kazandırmayı amaçlamaktadır. Bu kapsamda Okul Müdürleri, Beden Eğitimi öğretmeni ve proje sorumlusu öğretmenlere Sultan I. Murat Devlet Hastanesi Uzman Dr. Fatma Ebru KOKU tarafından "Egzersiz ve Çocuk Gelişimi" konusunda sunum yapıldı.
Toplantı sonrasında okul müzemiz gezilerek okulumuz hakkında bilgi verildi.